El lloc web oficial del Metro de Barcelona per a l'OpenBVE

La L3 ja arriba fins a Liceu

30-10-2016

Ja està disponible la nova versió de la L3, que amplia el recorregut fins a les estacions de Catalunya i Liceu. Han estat molts mesos de feina per aconseguir els millors resultats a la part més complicada de la línia.

Entre les estacions de Passeig de Gràcia i Catalunya existeix una bifurcació cap a la L4 que antigament s’utilitzava per donar servei a les estacions d’Urquinaona, Jaume I i Correos. Tot i que ja no s’utilitza durant el servei comercial, la infraestructura segueix intacta. Per tant, era necessari recrear una part del túnel molt peculiar, i la feina s’ha allargat més del previst.

No obstant això, ara ja podeu descarregar l’actualització i gaudir del resultat. Us recomanem encendre els fars al túnel per poder veure bé tots els detalls amagats.

Fins la propera!