El lloc web oficial del Metro de Barcelona per a l'OpenBVE

Més L2 i nou sistema de comentaris

17-11-2016

Des del passat dia 15 de novembre està disponible una nova versió en proves de la L2 fins a l’estació de Clot. Tot i que inclou millores des de la versió anterior, és una versió prèvia a la final i pot no funcionar correctament. A partir dels vostres comentaris procurarem millorar el que calgui.

A més, durant un mes hem estat provant un nou sistema de comentaris. A partir d’ara els comentaris no quedaran publicats a la pàgina web, sinó que s’enviaran per correu i així podreu rebre una resposta individual. El sistema anterior és incompatible els llocs web trilingües i per això ens hem vist obligats a canviar-lo. Els comentaris realitzats abans de novembre desapareixeran.

Fins la propera!